angelitos de RBD
Dobrodošel/la na našem forumu!
Forum je namenjen vsem bivšim članom skupine RBD.
Verjamemo, da boš našel/a nekaj zaradi česar boš rad/a prihajal/a na forum in upamo, da se boš zabaval/a in veliko sodeloval/a.

Lp, adminke
angelitos de RBD
Dobrodošel/la na našem forumu!
Forum je namenjen vsem bivšim članom skupine RBD.
Verjamemo, da boš našel/a nekaj zaradi česar boš rad/a prihajal/a na forum in upamo, da se boš zabaval/a in veliko sodeloval/a.

Lp, adminke
angelitos de RBD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava
Dobrodošel/a na našem forumu o RBD . Na tem forumu boš izvedel/a vse o tvojih idolih in klepetal/a z ostalimi člani. Uživaj!

Prenova?

Go down 
AvtorSporočilo
dulce maria-bebe
Mami foruma
Mami foruma
dulce maria-bebe

Število prispevkov : 410

Prenova? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Prenova?   Prenova? EmptyPet Dec 11, 2009 10:30 pm

Saj vsi poznamo rek "Obleka naredi človeka" in prav zagotovo to drži tudi za forume.

Ker sem opazila da na forum ne hodi in ne piše skoraj nihče več sem se odločila da moramo forum oživeti. Na misel mi je prišla prenova. Lahko bi forum božansko prenovili da bi privabili člane. Forum bi prenovili grafično (nov logo, podforumske, navigacija....) in vsebinsko (dodali, popestrili teme, podforume...). Vendar najbolje veste kaj želite VI! Zato vas prosim če v to temo napišete svoje predloge kako bi forum izboljšali.
Nazaj na vrh Go down
dulce maria-bebe
Mami foruma
Mami foruma
dulce maria-bebe

Število prispevkov : 410

Prenova? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenova?   Prenova? EmptyNed Dec 20, 2009 9:35 pm

Forum je doživel prenovo!
Podforumske bannerje je naredila Sandra in brez kopiranja!
Nove teme pa še dodajava. Tako da upam da vas bo prenova vzpodbudila da boste bolj intenzivno sodelovali na forumu.
Nazaj na vrh Go down

Prenova?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1